教科一覧

2019年10月02日

GAP YEARの2人が昭和小学校に来ました

後期から、新しいGAP YEARのお姉さんが昭和小学校の仲間になりました。

(左)Hello.  Nice to meet you.

Please call me Hannah.  I am 18 years old.  I am from Scotland.

Please work hard.  I will also work hard.

(右)Hello everyone!   My name is Carla Barkham, but please call me Carla.

I am 18 years old, and from England.   I’ll be assisting the English teachers at Showa.

In my free time, I like to draw.   It’s nice to meet you!